Varifrån kom Matahari Babuschka?

Deejay Lolita and her Sugar Daddies, var Matahari Babushkas artistnamn, innan hon bytte från att arbeta vid deejaymaskinen till att bli religiös-politisk sektledare.

Det gick många myter och historier om var hon var född, när, hennes barndom, föräldrar, skola och hårda väg in i vuxenlivet.

Det var mest sannolikt att hon var född i närheten av gränsen mellan Ryssland och Ukraina. Kanske att hennes föräldrar blivit skjutna, efter att ha tillhört den ukrainska motståndsrörelsen eller partisanerna? Troligtvis att hon tidigt i livet hamnat på barnhem för föräldralösa, genomgått den livets skola som de som överlevt delade som erfarenheter.

Att hon som barn eller ung flicka blivit uppköpt av maffian, för att bli saluförd inom traffickingverksamheten. Hon var en ”survivor”, anpassade sig och lärde sig att det var lättare att överleva som nödvändig, nyttig och oersättlig, än som de som förföll in i drogmissbruk och apati. Hennes strategi bestod i att befinna sig i närheten av etablissemangens, nöjeslokalernas och porrklubbarnas diskjockeybås. Hennes intresse blev till en överraskning, då hon visade en genial talang till att spela, underhålla, flörta med publiken och locka till sig unga och rika.

Gudfadern gillade henne, lät henne betala tillbaka den obligatoriska skulden, för att sedan ge henne fri. Han gav henne möjligheten till att spela på deras barer, restauranger, klubbar, kaféer och privata fester, tills att hon skapade sin egen kundkrets och publik.

Gudfadern såg henne som ett av hans få kreativa och konstruktiva projekt. Han ordnade spelningar åt henne, men såg också till att hon hade den senaste av utrustningar, spelmaskiner, ljuseffekter och dansmusik. När det var nödvändigt gick han in och betalade utbildningar, kurser och privatundervisning, från de största i musik- och underhållningsbranschen. När det var så dags gav han henne kontraktet till hennes egen första klubb. Han drog varje månad några procent, men det var mest för att hålla henne kvar, så att hon inte smet över till någon konkurrent.

Annonser