Go Outspace, med Raymond och Maria.

Raymond och Maria hade allt som angav Exemplets Makt. Raymond var nu etthundratjugosex år fyllda och Maria skulle snart fylla etthundratjugofyra. De bodde nu för tiden ute i en av SpåRätts rymdkolonier, vanliga och normala människor, en gång trogna neoluddismen.

Raymond var född i närkommunen Nacka, i en typisk medelklassvilla, med arbetsamma och duktiga föräldrar. Maria var född i Stockholmsförorten Hässelby. Därför var det lätt att associera dem till den en gång så framgångsrika popgruppen Raymond och Maria, med hits som ”Nej” och ”Ingen frågar var jag köpt min tröja”. Men de var mer föregångare, än efterföljare.

Raymond och Maria hade träffats under de svenska punkåren, då punkrocken och new wave spelades på alla skivspelare och kasettbandspelare. De hade mötts på discoteket och den illegala klubben 88:an, på Regeringsgatan 88, där DJ Jocke Langer spelat och Doris från Södertälje hoppat in ibland, för att hålla musiken och dansen igång, från tolv på natten till sex på morgonen.

Maria hade haft med sin skateboard. Efter att de dansat, gick de iväg med sina kompisar till Gallerian, för att åka på sina brädor i gångar och passager.

Sedan dess hade de genomgått många organtransplantationer, ansiktslyftningar, bröstförstoringar och Raymond några penisoperationer, med utbyte till större och fastare svällkroppar.

De var äventyrliga, vackra, sexuellt attraktiva och ständigt på jakt efter nya upplevelser och erfarenheter. Idag skulle de träffa krönikören Mich och hans partner Zanna, för att de tillsammans skulle tala om hur det varit att bli en av de första som flyttat ut i rymden.